Makarony ekologiczne – smaczne i zdrowe
Zdrowe odżywianie to najlepszy sposób, by czuć się pełnym energii i radości życia. Klientom, którzy chcą zmienić swoje nawyki żywieniowe, polecamy makarony bio. Zawierają one więcej składników odżywczych, niż te tradycyjne, a znakomicie sprawdzają się w przygotowywaniu potraw mięsnych, jarskich, jako dodatki do zup i zapiekanek. Posiłki na bazie makaronów są sycące, ale jednocześnie mało kaloryczne.
Potrawy pełne witamin
Makarony bio to produkty szczególnie polecane osobom na diecie, ale też dzieciom i smakoszom, którzy chcą cieszyć się wybornym smakiem, ale uważnie dobierają składniki potraw. Bio makarony są sycące, zwłaszcza te wyprodukowane z mąki pełnoziarnistej, są też lekkostrawne i uniwersalne. Makarony bio, produkowane ze składników pochodzących z ekologicznych i certyfikowanych upraw, to przede wszystkim bogactwo minerałów i mikroelementów. Makarony razowe, pszenne, orkiszowe i jajeczne urozmaicają menu i smaki potraw.